Auto Ekkel

Zwaluwstraat 20A
7557 GT , Hengelo
Tel: (074) 259 06 50 / Mob: (06) 53 49 76 42

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 6,7 is gebaseerd op 3 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Auto Ekkel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Auto Ekkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Auto Ekkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Auto Ekkel

6,7
over 3 review(s)

Eerste indruk

7,0

3 pos / 0 neg

Service

6,7

2 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

6,3

2 pos / 1 neg
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

goede ervaring met auto Ekkel
02 december 2014 om 21:14 Meldt als ongepast

half jaar geleden mijn bmw gekocht, en mijn vorige auto ingeruild. inmiddels 10dkm bij op gereden zonder mankementen. in eerste instantie mankeerden er een aantal dingen aan de auto, maar dat heeft hij allemaal netjes opgelost. evenals het nap certificaat en onderhoudshistorie er bij te leveren.
gewoon een goed adres. het is jammer dat je over het algemeen alleen maar slecht nieuws op het internet terug kunt vinden. maar dat er vervolgens 9 van de 10 mensen geen klachten hebben, daar hoor je nooit wat over. dus dit mag gezegd worden.

  Commentaar (1)


door pb - 10 januari 2015 om 0:29 Meldt als ongepast
je moet gewoon geluk hebben dat je een goede auto koopt daar, de auto`s die ingeruild worden of ingekocht worden worden niet of nauwelijks gecontroleerd. mocht er na de aankoop iets aan mankeren dan lost de man het soms op (op zijn manier) maar verwacht er niet te veel van, de oplossingen zijn vaak tijdelijk of slecht gedaan en als de kosten te hoog voor hem worden dan verzint ie allerlei smoesjes om er onderuit te komen. maar zoals ik al zei je moet gewoon geluk hebben, en dat is overal!


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Auto Ekkel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Auto Ekkel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

4,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Gewoon een handelaar, wees op je hoede
25 juli 2012 om 11:29 Meldt als ongepast

We hebben hier onlangs een auto gekocht voor mijn vrouw; proefritje gemaakt en besloten de auto te kopen, we wisten dat er wat achterstallig onderhoud zoals een servicebeurt en wiellager was, maar eenmaal thuisgekomen bleek dat de versnellingsbak bij het achteruitrijden een flinke herrie maakte (en nee, we hebben inderdaad niet achteruit gereden tijdens onze proefrit, wijze les!). Dit gebrek is niet aan ons gemeld en da's gewoon jammer. Toen we de auto ophaalden was hij netjes achteruit ingeparkeerd zodat we meteen weg konden rijden, goh wat een service maar nu snap ik ook waarom...Wees gewoon eerlijk dan was er ook een positieve review gekomen...stuur mensen niet weg met de melding "als hij morgen in 1000 stukken valt krijg je niets terug", ik heb er een beetje een zure nasmaak van. Wees dus op je hoede als je hier voor een auto gaat kijken en neem iemand mee met verstand van zaken want de verkoper zal je niet wijzer maken.

Leuke voorraad, betaalbare auto's
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Enige tijd geleden een auto gekocht voor mijn ...
15 oktober 2010 om 08:00 Meldt als ongepast

Enige tijd geleden een auto gekocht voor mijn vrouw bij Auto Ekkel. In eerste instantie lijkt het een handelaartje. De auto die ik kocht was niet voorzien van een service historie. Ik heb toen de auto gechecked bij de Nap en die klopte. De handelaar Eric gaf aan dat het een eerlijk auto, ik heb toen de knoop maar doorgehakt. Toen na de aankoop ik een probleem met de auto had ben ik terug gegaan naar Ekkel. Ondanks dat ik de auto zonder garantie heb gekocht heeft hij dit probleem netjes opgelost.
Netjes voor een handelaar volgende keer zal ik oppassen met mijn vooroordeel.